Referat: Holms SK - Kubikenborgs IF

Holm-Kuben 5-1 (2-1)
2-1 Johan Skog (Joakim Nerén, Rasmus Moxén)
gult kort: Eliaz Edberg

Vi hade samling kl. 13.00 men fick ändå åka hem och väcka en spelare 13.30 som skulle vara med. Och man funderade vidare om det var fler som sov för när det hade gått 8 minuter så var det 2-0 till hemmalaget. Men med Emil Norrman som pådrivare så åt vi oss in i matchen mer och mer och lyckades göra ett reduceringsmål genom Johan Skog som för det mesta levererar. Assist från Jocke Nerén som i sin tur blev fint framspelad av Rasmus Moxén.
I den 63 minuten gör Holm 3-1 och enligt försvarsspelarna var det på gränsen till offside, så det kändes lite snöpligt. Sen hade vi svårt att resa oss då flera av spelarna visade trötthetstecken.
Tycker att Jens Forslund-Larsson gjorde det bra på sin backplats och framåt försökte både Jocke och Johan men hade lite dåligt understöd vid framstötarna. Nu har vi mött lag som borde hålla till på den övre halvan så vi borde få det lite mildare framöver.